Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Räkor och curryris

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En fredagsfavorit i vår familj.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att skala räkorna och ställ dom åt sidan. Koka riset enligt anvisning, jag brukar använda matris. Smält smöret/margarinet i en gryta och häll i oljan. Ha sedan i curryn och dillen i grytan och låt fräsa ca. 30 sekunder. När riset kokat klart så häller du curryblandningen över och rör om, ha sedan i räkorna och blanda runt. Nu är det klart för servering!
  2. Servera salladen med tomat och avocado tillsammans med ett gott bröd till den här rätten.. Smaklig måltid.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Annie28 8 mars 2011

    Man kan även ha i lite hönsbuljong när man kokar riset för lite mer smak :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.