Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Räkpanna

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Rätten går att förbereda dagen innan om man vill. Vänta då bara med att tillsätta räkorna och gör detta när rätten värms och skall avnjutas!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla purjolöken, hacka selleri och paprika i tärningar. Riv eller pressa vitlöken. Fräs detta tillsammans med curry och kajennpeppar i stekpanna på medelvärme i cirka 10-15 minuter.
  2. Tillsätt grädde, tomatpuré och crème fraiche. Tillsätt soja, räcker med ett par droppar för att få fin färg. Låt detta koka på svag värme i cirka 10 min.
  3. Precis innan det är klart tillsätter man räkorna och låter dem bli varma. Smaka av med salt.
  4. Serveras med ris.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • nilha 13 november 2009

    Mycket gott! Enkelt att göra men jag förstår inte varför det ska fräsas och koka så länge...

  • carskoo 2 oktober 2010

    Jättegod! Perfekt för fredagsmyset! Den här kommer vi att göra igen.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.