Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Räkrullar med pepparot

(11 kommentarer)  
Räkrullar med pepparot Räkrullar med pepparot
Skriv ut

Suveränt goda! Man kan äta sig helt mätt och inte orka med middagen eftersom det är en förrätt :)

Ingredienser

Instruktioner

Spara 16 räkor till garnering och hacka resten. Skala och mosa äggen. Blanda ägg, räkor, crème fraiche, pepparrot, gräslök, salt och peppar. Bred ut röran på tunnbrödet och rulla ihop från långsidan. Låt dem ligga i plast i kylen någon timme. Skär varje rulle i 8 bitar. Garnera med räkor och gräslök.

Liknande recept

Kommentarer (11)

  • annajonasson 11 april 2008

    Låter hur gott som helst! Skall prova detta till helgen på tjejkvällen

  • famsallstrom 6 november 2008

    Löjligt enkelt att förbereda denna förrätt inför middagen på kvällen och så ortoligt god. Jag använde mig av 500 g djupfrysta räkor med skal (som fick tina på papper) och krukodlad gräslök. Jag tycker att 2 st rullar är lagom till en förrätt, 16 st rullar som drink tilltugg.

  • moniq72 23 oktober 2009

    En av de godaste röror jag någonsin ätit!!! Jag gjorde en förändring och det var att jag tog rödlök istället för gräslök, detta pga av att det var det jag hade hemma... Kommer att göra denna röra många gånger :-)

  • eva_jonte 29 november 2010

    Så smarriga!!! Perfekt fredagsgott :-))

  • Mariana 18 januari 2011

    Det här blev en favorit hos alla!

  • ceciliaw 6 februari 2011

    Inte dumt alls, men köp tunnbröd som är pinfärskt annars kan det vara svårt att rulla.

  • eva_jonte 25 juni 2011

    Kanongott!!!! :-) har gjort det några ggr. Jag tycker det är bäst med vanlig crème fraîche.blir inte lite lika blött och håller ihop röran bättre i brödet.

  • Karamelli 1 januari 2012

    Riktigt goda. Perfekta som tilltugg till drinken :)

  • majsan606 6 mars 2012

    Gjorde dessa när vi hade gäster,,vart en höjdare,, den tar vi flera gånger

  • Darulf 23 mars 2012

    Skall ta mig an detta. Fruns 30-års kalas på kommande. Får inleda salta sidan.

  • jen_has 11 november 2012

    Riktigt goda räkrullar! Det blev en succé på buffébordet och var min favorit. En 5:a från mig :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.