Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Räksallad med ris

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Salladen med räkor och ris når en ny dimension smaksatt med parmesan och vitlök. Fräsch, lätt och god passar den till såväl lunch som lättare middag.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda räkor, citronskal, saft och olivolja. Låt dra ca 15 min.
  2. Skala och skär löken i tunna strimlor. Varva ris, lök och sallad på ett fat och fördela räkorna ovanpå. Servera med crème fraiche och rostat bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.