Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Raggmunk med stekt fläsk och lingon

(7 kommentarer)  
Raggmunk med stekt fläsk och lingon Raggmunk med stekt fläsk och lingon
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Frasiga raggmunkar. Husmanskost som väl de flesta gillar?

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ihop smeten till raggmunkarna. Riv potatisen och lök mycket fint och rör ner i smeten.
  2. Stek skivor av det rimmade fläsket i en panna med lite smör. När det är klart låt fläsket rinna av på ett fat med papper.
  3. Stek raggmunkarna. Gör gärna mindre, ungefär tre, fyra i en panna. Salta och peppra.
  4. Servera med lingon.

Liknande recept

Kommentarer (7)

  • Beson 3 mars 2008

    Tack för detta recept, det var jättegott. Vi är två matglada pensionärer så denna rätt som var för fyra pers. gick nästan åt. MvH/Birgita

  • Lennart_58 15 februari 2010

    Hallå där, länge sen jag laddade detta recept, förlåt att jag ej betygsatt det, för det var verkligen goda raggare, du får en välförtjänt 5a o ett stort tack.

  • hpson 19 mars 2010

    Jag tycker det är sååå gott med raggisar. Ska bli kul att testa ditt recept, jag har inte haft i lök nån gång. Mvh// hpson

  • christincarlsson 2 november 2011

    Helt underbara och lätta att göra. Hela familjen ÄLSKADE dom.

  • emmiva 16 november 2011

    Väldigt goda=)

  • MBM 18 juli 2012

    Lätta att göra och väldigt goda.

  • anna_ho 15 november 2012

    Jättegoda men räckte inte till 4 personer.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.