Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krispig raggmunk med rimmat fläsk,äpple och västerbottenost

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En härlig svensk raggmunk med fläsk, äpple och västerbottenost.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Riv poatisen fint tillsammans med löken, krama ur vätskan.
  2. Vispa ihop äggen och mjölet och blanda med potatisen. Tillsätt västerbottenosten.
  3. Stek frasiga raggmunkarna i smör alt i stekflottet. Ca 2 min på var sida. Salta och vitpeppra.
  4. Stek fläsket knaprigt.
  5. Tärna äpplena och salladslöken och stek dem med lite socker och krydpeppar.
  6. Servera raggmunken med knaprigt fläsk, äpplen och salladslöken med rårörda lingon på toppen.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • pijaja 30 oktober 2008

    Jättegott! Det klart bästa raggmunksreceptet jag hittat hittills!!! Fast jag gjorde en liten variant och rev ner ett stort äpple i smeten - det blev gott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.