Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Raggmunk med lax

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Pumpa i raggmunken ger spännande smak och fin färg. 370 Kcal/portion

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda pumparivet med salt och låt stå ca 10 minuter. Krama ur vätskan och blanda rivet med potatis, lök, kryddor, dill, senap, ägg och mjöl till en tjock smet. Stek raggmunkar i fettet i en stekpanna eller plättlagg.
  2. Blanda créme fraiche med senap till en sås. Blanda tomater, hackad rödlök, olivolja och vinäger.
  3. Servera raggmunkarna med såsen, gravad lax toppad med dill och tomatsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.