Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Raggmunk med lök

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

God svensk husmanskost

Ingredienser

Instruktioner

Vispa ihop mjöl, salt och lite av mjölken till en jämn smet. Vispa ner resten av mjölken samt äggen. Skala potatisen, riv den och löken fint och blanda ner i äggsmeten. Smält lite smör i en stekpanna eller i ett plättjärn och grädda raggmunkarna. Beräkna ca 1/2 dl smet per raggmunk. Stek fläsket. Servera med stekt fläsk och lingonsylt

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.