Gott, billigt och riktigt svensk husmanskost.
Instruktioner
- 1. Vispa först ihop en "pannkakssmet" av mjöl, salt, peppar, lite av mjölken och äggen. När smeten är slät tillsätts resten av mjölken.
2. Skala potatisen och riv den på den grova rivsidan av rivjärnet direkt ner i smeten. Blanda.
3. Bryn lite matfett i sänder i en stekpanna och stek raggmunkarna som små pannkakor.Bred ut smeten så tunt som möjligt.Stek fläsket samtidigt med rårakorna.
- Serveringsförslag
Stekt fläsk och lingonsylt
Publicerat den
12 november 2007
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Hejsan!! I dag åt vi dina raggmunkar och det blev en dunder hitt. Tusen tack för ett bra recept. Ha en fin valborg. Kram Lena
mums ! jag gjorde dessa nyss och dom blev jätte goda men inte säkert lika goda som dina , tack för hjälpen :)
Det står stek fläsket samtidigt med "rårakorna", men det är ju raggmunkar.