Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Raggmunkar

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott, billigt och riktigt svensk husmanskost.

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Vispa först ihop en "pannkakssmet" av mjöl, salt, peppar, lite av mjölken och äggen. När smeten är slät tillsätts resten av mjölken. 2. Skala potatisen och riv den på den grova rivsidan av rivjärnet direkt ner i smeten. Blanda. 3. Bryn lite matfett i sänder i en stekpanna och stek raggmunkarna som små pannkakor.Bred ut smeten så tunt som möjligt.Stek fläsket samtidigt med rårakorna.
  2. Serveringsförslag Stekt fläsk och lingonsylt

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • Lena 29 april 2009

    Hejsan!! I dag åt vi dina raggmunkar och det blev en dunder hitt. Tusen tack för ett bra recept. Ha en fin valborg. Kram Lena

  • emmsipemmsi 6 april 2010

    mums ! jag gjorde dessa nyss och dom blev jätte goda men inte säkert lika goda som dina , tack för hjälpen :)

  • berre84 22 februari 2012

    Det står stek fläsket samtidigt med "rårakorna", men det är ju raggmunkar.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.