Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Raita med jaal jeera

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Om du inte får tag på jaal jeera kan du använda chaat masala, en liknande kryddblandning som ofta strös över rå frukt i Indien och används till friterade snacks i de norra delarna. Servera till stekt fisk eller som dipp till papadam. Du kan också hacka ner gurka eller zucchini i raitan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vänd samman alla ingredienser och låt samla smak i minst en kvart.
  2. Balansera smaken med socker och lime. Om du använder mynta brukar det behövas lite mer socker.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.