Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ramenburgare

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Läckra vegetariska burgare med nudelbröd. 2013 uppfann Keizo Shimamoto Ramenburgaren i New York och folk blev som tokiga. Nu är den ett självklart inslag i den New Yorkiska foodtruck-cuisinen. Här är en vegetarisk version av denna burgare.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka nudlarna enligt anvisning på förpackningen. Häll av i ett durkslag och skölj dem i kallt vatten.
  2. Rör ut maizenan i mjölken och vänd ner nudlarna. Hetta upp olja i en stekpanna. Fördela nudlarna i åtta runda plattor och stek dem gyllenbruna på båda sidorna. Låt svalna på galler.
  3. Stek vegoburgarna. Hacka vårlöken och salladskålen fint. Använd nu nudlarna som "bröd" och fyll med vegoburgare, vårlök, salladskål och BBQ-sås. Servera!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.