Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Randig pannacotta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Vacker och god pannacotta. Tyvärr hällde jag på lite för varm gelé på toppen så det blev lite grumligt......men sånt händer.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg gelatinbladen i kallt vatten 5 min.
  2. Värm resterande ingredienser till resp pannacotta och låt sjuda 5 min. OBS en pannacotta i sänder, låt stelna i kylskåpet mellan varje.
  3. Ta kastrullen av plattan och rör ner det urkramade gelatinbladet.
  4. Häll upp i fina glas eller formar.
  5. Förbereder man denna dessert i tid så kan man göra ett lager i taget och låta stelna i kylen ca 2 h innan man gör nästa.
  6. Till vaniljpannacottan tillsatte jag päronessens och några droppar grönfärg.
  7. Dekorerade med jordgubbe och chokladfigur.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.