Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rapsgrisburgare

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Vem har sagt att det måste vara onyttigt med burgare? Servera med fördel de här rapsgrisburgarna med paprika, sockerärtor eller morötter i stavar i stället för den sedvanliga pommesen!

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Dela falukorven på hälften och skär i skivor på längden. Stek skivorna gyllenbruna i rapsolja för att förstärka rapssmaken.
  2. 2. Hyvla gurkan på längden med en osthyvel.
  3. 3. Servera burgarna med gosigt varma bröd, gurka, rostad lök och ketchup.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.