Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Raskarpaj

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Enkel fuskpaj, men så god.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka och skala och hacka äggen och lägg i en ugnsfast form.
  2. Strimla purolöken och skär skinkan i tärningar som läggs över äggen. Skär formfranskan i tärningar och lägg på så att det täcker.
  3. Vispa grädden och blanda i majonnäsen och smaksätt med citronpeppar. Strö över riven ost.
  4. Grädda i ca 20 min i 225 grader.
  5. Sallad är mycket gott till.
  6. Tips, om man gillar räkor så är det jättegott att lägga i räkor samt lite kaviar i grädden innan man gräddar "pajen"

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.