Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Raw chokladmousse

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Vilken oväntad grön ingrediens finns i den här sammetslena moussen? Dina gäster kommer aldrig att gissa rätt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält kokosoljan i en värmetålig skål över en kastrull med hett vatten. Häll över oljan till en mixer tillsammans med avokadoköttet och vattnet och kör tills du har en slät smet.
  2. Tillsätt kakaopulvret och agavesirapen eller honungen och kör igen, tills det är helt slätt. Smaka av och tillsätt lite mer agavesirap eller honung om det behövs.
  3. Häll moussen i en skål eller 2 mindre. Kyl i kylskåpet i minst 1 timme. Servera med hallon och blåbär--- delikat!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.