Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rawfood chokladtryfflar med kokos och nötter

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Goda små munsbitar att runda av måltiden med.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mal cashewnötterna fint och blanda med honungen. Smält kokosoljan eller kakaosmöret på låg värme (lättast i vattenbad med vatten som är lite mer än fingervarmt)
  2. Blanda i kokossocker, kakao, vaniljpulver och salt i cashewnötsblandningen. Rör i kokosoljan eller kakaosmöret och rör till en slät smet. Rör sist i mandeln eller pekannötterna.
  3. Klä en form, ca 20x25 cm, med bakplåtspapper. Bred ut smeten och ställ i kylen för att stelna i minst 1 timme. Skär i små munsbitar och pudra eventuellt på lite kakao.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.