Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Red curry chicken

 
  • Serverar: 3 portioner
Skriv ut

Kyckling i curry är aldrig fel :)

Ingredienser

Instruktioner

Koka riset efter anvisning på paketet. Dela kyckling i lagom stora bitar. Skär aubergine og paprika i grova bitar. Ge aubergine och paprika ett snabbt uppkok i lättsaltat vatten, och kyl ned under rinnande kallt vatten. Sätt en wok eller stekpanna på hög värme och ha i röd currypaste. Tilsätt kokosmjölk och rör noga. Tilsätt kycklingen. Smaka till med fisksås och socker. Ha dom kokta grönsakena och finhackad chili i och stek vidare ett par minuter. Servera med kokt ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.