Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Red rubin med fetaost och granatäpple

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En klassisk camparidrink med apelsinjuice. Här blandas den med en lättsockrad lemonad med smak av guava och grape. Drinken serveras med knaprig baguette med fetaost och granatäpple.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Skär baguetten i tunna skivor och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Pensla med olja och rosta mitt i ugnen 4-5 minuter.
  2. Rör ihop ost och créme fraiche. Skär granatäpplet i fyra klyftor, lossa kärnorna. Bred oströran på brödet och strö på granatäppelkärnor. Servera med en väl kyld Red rubin.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.