Läckra röda dubbelkakor fyllda med citronfrosting.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 190 grader.
- Vispa smör och socker med elvisp tills det blir vitt och fluffigt. Vispa ner ägget. Rör ner vaniljpulver och livsmedelfärgen. Blanda mjöl, kakao, bakpulver och salt i en separat skål. Rör ner det i äggblandningen.
- Använd en glasskopa och klicka ut smeten på två plåtar med bakplåtspapper. Se till att ha utrymme mellan kakorna eftersom de flyter ut när de gräddas.
- Grädda kakorna mitt i ugnen tills de börjar få lite färg, 15-17 minuter, men de ska fortfarande vara väldigt mjuka. Låt dem svalna på plåten.
- Vispa philadelphiaost och smör i ett par minuter med elvisp. Tillsätt florsockret och vispa ytterligare i några minuter tills frostingen är fluffig och fin. Rör ner citronskalet.
- Sätt ihop kakorna två och två med fyllning emellan, botten mot botten.
Publicerat den
3 juni 2013
Liknande recept
Skriv kommentar