- Serverar: 10 portioner
- Tid: 1 timme 10 minuter
Skriv ut
Lite pysslig att göra, men ack så god
Instruktioner
- Vispa ägg och socker pösigt och rör ner det smälta margarinet.Vispa ner mjölken varvat med mjöl blandat med bakpulver.Häll hälften av smeten i en smord och bröad avlång form(1 1/2 l).
- Blanda resten av smeten med kakao och vaniljsocker.
Och häll smeten i en likadan form.
Grädda i ca 30 minuter i 150 grader.
- Rör samman glasyren och färga hälften med röd färg och resten med grön.Dela de kalla bottnarna.Bred röd kräm på de ljusa och grön på de mörka bottnarna.
Lägg sen ihop kakan med med ljus och mörk botten varvat.
- Ställ kallt en stund.
- Smält chokladen med grädden i vattenbad.
Bred glasyren ovanpå kakan och runt om.
Ställ kallt tills den ska serveras.
Skär sen i lagoma bitar.
Publicerat den
20 november 2007
Liknande recept
Skriv kommentar