Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Regnbågsmuffins

 
  • Serverar: 25 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Dessa gjorde mamma till mig när jag var yngre, när man hade barnkalas och sånt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör matfett, socker och vaniljsocker smidigt. Tillsätt ägget. Rör om. Blanda mjöl och bakpulver. Rör ner detta i smeten.
  2. Fyll små pappersformar (knäck- eller småkakspappersformar) till hälften med smeten. Ställ dem på en plåt. Grädda kakorna mitt i ugnen i 175 grader, 10-12 minuter. Låt dem kallna.
  3. Rör ihop florsocker och vatten till garneringen. Bred glasyren på kakorna. Strö på strössel.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.