Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

En superenkel och god förrätt med renkött och pepparrot som också är utmärkt i buffén.

Ingredienser

Instruktioner

Bred ut rensteksskivorna på en skärbräda. Lägg en klick pepparrotsvisp mitt på. Rulla ihop och knyt runt gräslöksstrån. Placera på uppläggningsfat.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • chefskock 9 februari 2011

    Bryn tunna skivor renkött lätt. Filadelfia ost + grädde till sås Krydda med grovmalen svartpeppar.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.