Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Renköttsquesidillas

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott tilltugg

Ingredienser

Instruktioner

Lägg ut hälften av tortillasbröden på bänken. Renköttet steks upp lätt med salt och peppar. Bred på salsan. Lägg köttet ovanpå salsan. Strö över osten. Lägg på resten av tortillabröden på dem som är fyllda och stek dem i torr stekpanna, vänd dem efter nån minut. Skär eller klipp quesadillasen i 1/4 delar. Servera med sallad.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.