Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Renskav med Karljohan, senap och enbär

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Skav på ett nytt sätt. Enkelt och otroligt gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt renskaven halvtina. Lägg svampen i kallt vatten ca 1 timme.
  2. Skala och skiva löken. Krossa och hacka enbären. Ta upp svampen och krama ur överflödigt vatten. Fräs svamp, lök och enbär i oljan. Tillsätt buljong, senap och honung. red av med majsstärkelsen utrört i lite vatten. Koka upp.
  3. Stek renskaven i omgångar i smöret i en stekpanna, lägg den i såsen. Koka upp skavgrytan. Låt den sedan sjuda och tillsätt yoghurten samt smaksätt med salt och svartpeppar.
  4. Servera skavgrytan med potatisstomp eller mos och lingon.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.