Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Renskavslasagne

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mycket god lasagne som är enkel att göra. En bra smak med renskav och fetaost i.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka lök, vitlök fint och stek i panna med olivolja. Lägg i renskav och stek tillsammans.
  2. Champinjonerna skärs i klyftor och läggs med i pannan. Hacka tomaterna fint och lägg ner de också. Salta och peppra.
  3. Varva sadan renskavsröran med fetaost och lasagneplattor.
  4. Första lagret är renskavsröran sedan fetaost och på det läggs lasangeplattorna. Sista lagret ska vara renskavsröra och fetaost. Grädda i ugnen ca 30 min. i 175 grader.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.