Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Renskavspaj

 
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Fick den som vickning på ett bröllop för länge sedan...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Arbeta ihop smör. vetemjöl, mjölk och bakpulver till en deg, tryck ut degen i en pajform och förgrädda den i 15 minuter i 200 grader.
  2. Halvtina skaven, finhacka löken och bryn sedan i smör. Tillsätt buljong, senap och persilja och låt puttra en stund medan du hackar paprikan. Lägg i paprikan och låt sjuda i cirka 5 minuter. Rör i crème fraichen och häll sedan blandningen i pajskalet. strö över osten och gratinera i 250 grader tills pajen har fått fin färg. Smaklig måltid!!!!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.