Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Renskavspanna med pasta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Snabbt, enkelt och JÄTTEGOTT. En favorit hos barnen (och föräldrarna).

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka en god spagetti eller bandspagetti. Fräs en hackad lök. Lägg i ett paket fryst renskav i pannan och "skrapa" av och vänd allteftersom det lossnar. Klipp under tiden ner ett paket bacon i pannan. När all renskav är tinad/delad så rör runt och låt det hela brynas en stund. Blanda sedan i ett par matskedar tomatpure och ca 2 dl grädde (alt. creme fraiche). Salta, peppra och krydda efter behag med örter. Servera renskavspannan tillsammans med spagettin.
  2. Varsågod och njut!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Bappi 3 maj 2010

    Så in i bomben gott och detta ska bli mitt favvorecept också *ler*. Färgade in allt med lite äkta soja/ kram Bappi

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.