Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lasses kryddiga revben

 
Skriv ut

Goda kryddiga revben, perfekt på julbordet eller som en middag.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Grovhacka löken och blanda i oljan och soyan samt kryddor. För mycket timjan kan slå igenom.
  2. Skär köttet i lämpliga bitar. Lägg ner köttet i marinaden och rör om och pressa ner köttet, så att marinaden pressas upp. Låt stå i kylskåpet över natten.
  3. Lägg köttet i en stekpåse (inte marinaden) förslut och klipp ett eller två hål i påsen som placeras i en eldfast form.
  4. Tillaga i ugn 200 grader i en timme eller tills köttet släpper från benen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.