Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Revben med rödvin och kanel.

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Revbenspjäll marinerade i rödvin och kanel som kokas möra föst och sedan grillas eller ugnsteks.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela spjällen i portonsbitar. Täck med vatten i en kastrull och koka med lagerblad, salt och peppar i ca 30 minuter. Låt svalna.
  2. Blanda resten av ingrediensrena till marinaden i en stor skål. Marinera spjällen i minst en 30 minuter upp till några timmar.
  3. Sätt ugnen på 200 grader. Du kan också grilla spjällen på utegrill. Lägg revbenen på en ugnsplåt och stek i ca 20 minuter tills revbenen fått fin färg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.