Gott och enkelt att tillaga.
Instruktioner
- Blanda ingredienserna till marinaden med revbenspjällen i en skål och låt dra i minst 20min.
Grilla revbenen i ugnen ca 15 min i 200 grader.
- Skär revbenen så att det blir lagom bitar, benet ska vara kvar.
- Förbered såsen med att blanda risvinäger, socker, soya och ketchup, ställ åt sidan.
- Hetta upp en wok eller en djup stekpanna med olja i och pressa vitlöken i , stek tills det börja dofta av vitlöken och tillsätt därefter ingefäran.
Lägg i grönsakerna och stek det i ca 2-3 min.
Tillsätt såsblandningen som du har förberett, koka upp lite svagt och tillsätt revbenen i och låt det puttra en stund tills det är genom varmt.
- Servera genast och med nudlar/pasta till.
Publicerat den
16 februari 2009
Liknande recept
Skriv kommentar