Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Revbenspjäll i sötsur sås

 
Skriv ut

Gott och enkelt att tillaga.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ingredienserna till marinaden med revbenspjällen i en skål och låt dra i minst 20min. Grilla revbenen i ugnen ca 15 min i 200 grader.
  2. Skär revbenen så att det blir lagom bitar, benet ska vara kvar.
  3. Förbered såsen med att blanda risvinäger, socker, soya och ketchup, ställ åt sidan.
  4. Hetta upp en wok eller en djup stekpanna med olja i och pressa vitlöken i , stek tills det börja dofta av vitlöken och tillsätt därefter ingefäran. Lägg i grönsakerna och stek det i ca 2-3 min. Tillsätt såsblandningen som du har förberett, koka upp lite svagt och tillsätt revbenen i och låt det puttra en stund tills det är genom varmt.
  5. Servera genast och med nudlar/pasta till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.