Lättlagade revbenspjäll som hela familjen gillar.
Instruktioner
- Dela revbenen.
- Krydda med salt och svartpeppar.
- Bryn några i taget i en stekgryta.
- När alla revbenen är bryta. Lägg dom i stekgrytan och häll vatten över så det precis täcker.
- Pressa och lägg i vitlöken, buljong, lagerblad och ev kryddpepparkorn.
- Koka ca 1 timma. Känn med en potatissticka, när köttet är färdigt. Ta bort lagerbladen.
- Gör en redning av mjöl, grädde och créme fraiche.
- Häll i redningen i stekgrytan och koka ca 5 minuter för att få bort mjölsmaken.
- Smaka av och krydda efter behag.
- Lycka till! Smaklig måltid.
Publicerat den
24 maj 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Underbart recept! Tack så mycket!
Hej! Mycket underbart recept. Kommer att göra det igen.