Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Revbenspjäll i stekgryta

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Lättlagade revbenspjäll som hela familjen gillar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela revbenen.
  2. Krydda med salt och svartpeppar.
  3. Bryn några i taget i en stekgryta.
  4. När alla revbenen är bryta. Lägg dom i stekgrytan och häll vatten över så det precis täcker.
  5. Pressa och lägg i vitlöken, buljong, lagerblad och ev kryddpepparkorn.
  6. Koka ca 1 timma. Känn med en potatissticka, när köttet är färdigt. Ta bort lagerbladen.
  7. Gör en redning av mjöl, grädde och créme fraiche.
  8. Häll i redningen i stekgrytan och koka ca 5 minuter för att få bort mjölsmaken.
  9. Smaka av och krydda efter behag.
  10. Lycka till! Smaklig måltid.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Baksug 1 november 2010

    Underbart recept! Tack så mycket!

  • kekke46 17 april 2013

    Hej! Mycket underbart recept. Kommer att göra det igen.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.