Revbensspjäll sås recept

Laddar...
Din sökning gav 83 träffar
Revbensspjäll med gräddsås

Tjockskurna revben med ett tjockt lager mango chutney runt om, ingefärspulver, salt och peppar som steks i en gjutjärnsgryta. Steken blir jättesaftig och god.


Revbensspjäll

Goda, goda revbensspjäll till ditt och mitt julbord eller som helt suverän varmrätt med underbar sås till.
Het BBQ-sås

BBQ–såsen kan du: - pensla på hamburgarna som skall grillas - servera varm till grillade revbensspjäll - ställa fram kall till grillad hel fisk, t.ex. röding eller abborre - servera som sås till t..Grillade revbensspjäll med honung..

Genom att koka spjällen dagen innan så blir de extra möra och går fort att grilla. Om du vill ha extra röksmak tillsätt rökt paprika, rökt chili eller några droppar hickory liquid smoke i kokvattnet.


Revbensspjäll, de bästa

Skall marinera i 5-6 timmar, eller gör dagen innan. Ett gammalt och ofta använt recept som räcker för 4-6 personer. Är ett i raden av mina bästa recept.
Friterade spjäll med sötsur sås

De här spjällen ska friteras, och det kan du göra i en stor gryta. Du kan även krydda spjällen enligt receptet och steka dem i 225° ugn och servera såsen till. Traditionellt äts den här rätten som för..Fru Rens rödkokta revbensspjäll (..

Rödkokt är ett ord som brukar användas när soja är basen. Det ska vara en ljus soja, gärna japansk (faktiskt!). Notera att den krossade ingefäran bara ska ge smak åt anrättningen, inte ätas. Mängden r..
Tjocka revbensspjäll

Tjocka spjäll är något i skymundan för tunna inför grillsäsongen. Här kommer ett recept som blir kanongott, lite förberedelsetid men väl värt prova