Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Revbensspjäll i lergryta

 
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

Så enkelt, nästan inget os och en vidunderligt god sky om man vill göra sås till.

Ingredienser

Instruktioner

Gör så här Lägg lergrytan i blöt minst 30 minuter före användning. Pensla köttet med soja, krydda och lägg i lergrytan. Lägg på locket och ställ grytan i KALL ugn. Sätt termostaten på 250 grader och stek ca 1,5 timme. Servera med kokt eller bakad potatis, äppelmos (gärna med lite irörd pepparrot) och/eller rödkål. Dryckestips Mjölk, öl, vatten

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.