Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Revbensspjäll med oliver och timjan

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jag gillar revbensspjäll och det här är goda spjäll tillagade bekvämt i ugnen med goda tillbehör.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175ºC.
  2. Dela spjället i ribbor. Bryn dem runt om i lite smör i en stekpanna. Salta och peppra.
  3. Låt vitlöken fräsa med en stund. Häll i vin, saffran och tomatjuice.
  4. Låt koka upp.
  5. Lägg tomater, fänkål och lökar tillsammans med revbensspjäll och tomatsås i en ugnssäker form.
  6. Tillaga i mitten av ugnen ca 45 min eller tills benen känns genomstekta.
  7. Garnera med timjan, oliver och kapris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.