Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Revbensspjäll med orientaliska kryddor

 
Revbensspjäll med orientaliska kryddor Revbensspjäll med orientaliska kryddor
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott och enkelt recept på smakrika revbensspjäll i ugnen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 º. Krydda och gnid in kryddorna på hela spjällen. Lägg spjällen med feta sidan upp på galler i en långpanna med en bottenskyla vatten, och sätt in mitt i ugnen.
  2. Vänd köttet efter halva tiden, inget annat behövs göras. När köttet lossnar från benen är det klart. Stektiden brukar vara ca 1-1½ timma.
  3. Vill man ha sås kan man späda i långpannan med ca 2 dl vatten, och reda med mjöl och grädde samt kryddor till en god sås.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.