Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rigatoni di pollo

(2 kommentarer)  
Skriv ut

Fantastisk pastarätt med kyckling, grädde, vitt vin, parmesanost, bladspenat, basilika och rostade pinjenötter. Himmelskt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att rosta pinjenötterna i en torr stekpanna. Stek därefter kycklingen och lägg åt sidan. Skiva rödlöken i storlek efter egen smak och stek den i samma panna som kycklingen, när löken mjuknat ha i bladspenaten och låt den steka med en liten stund.
  2. Ha tillbaka kycklingen i stekpannan med löken och bladspenaten och slå över vinet. Låt koka ca 1 min. Häll i grädden, salt och peppar och låt det koka ihop och tjockna lite. Blanda i parmesanosten och den kokta pastan med kycklingen och rör om.
  3. Servera med skivad basilika de rostade pinjenötterna och såklart mer riven parmesanost!

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • lenaninni 14 december 2011

    mmm så fantastiskt gott!!!!! kommer att lagas nästa gång vi får gäster =)

  • Eveliinaa 14 december 2011

    Vad roligt att du tyckte om det! och det är ju så otroligt gott och väldigt simpelt att göra :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.