Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Griljerad julkalkon

 
Skriv ut

Härligt "Griljerad julkalkon" tillsammans med Griljerade julskinkan?! - det vore väl häftigt med båda "sorterna" på ditt julbordet!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Rör ihop alla ingredienserna utom ströbrödet. Låt blandningen svälla i 15 minuter.
  3. Klipp upp förpackningen, dra försiktigt av nätet och torka av kalkonsteken.
  4. Bred griljeringen över julkalkonen. Sikta ströbröd över.
  5. Griljera i ca 10 minuter. Låt vila något före servering.
  6. Salladen "Röd kålslaw" är en höjdare till julkalkonen.
  7. Vill du ha ha din"Traditionell griljering" på kalkonen fungerar det alldeles utmärkt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.