Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rimmat stekt fläsk med löksås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Hacka löken i rätt så grova tärningar och sautera i kastrull utan att ta färg.Pudra över mjölet och rör om med en slev tills det blivit en slät massa.Häll i mjölken och rör om tills mjölet och löken har löst sig, häll sedan på grädden. Låt sedan såsen sjuda. Stek fläsket knaprigt under tiden. Spara lite av fettet från pannan och rör ner i såsen som en smakförhöjare. Servera med kok potatis och hackad persilja. Mums...

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.