- Serverar: 3-4 portioner
- Tid: 10 minuter
Skriv ut
Det här är en mycket enkel, snabblagad, god och nyttig dessert. Det tar ca 7 minuter att laga den men det tar lite längre tid att kärna ur granatäpplet.
Instruktioner
- Vispa grädden, rör ner risgrynsgröten och blanda ordentligt. Finhacka en apelsin och gröp ur kärnorna ur ett halvt granatäpple.
- Se till att få bort allt annat utom de goda rosa eller röda kärnorna, beroende på årstid. Det andra är beskt och kastas.
- Juicen som rinner ur apelsinen, när du hackar den, skall också ner i bunken. Blanda allt noga och häll upp i vackra glas. Den andra halvans kärnor av granatäpplet, kan du dekorera med.
- Granatäpple innehåller mycket antioxidanter som håller huden ung, inifrån.
Publicerat den
28 april 2013
Liknande recept
Skriv kommentar