Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ris á la Granada

 
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Det här är en mycket enkel, snabblagad, god och nyttig dessert. Det tar ca 7 minuter att laga den men det tar lite längre tid att kärna ur granatäpplet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa grädden, rör ner risgrynsgröten och blanda ordentligt. Finhacka en apelsin och gröp ur kärnorna ur ett halvt granatäpple.
  2. Se till att få bort allt annat utom de goda rosa eller röda kärnorna, beroende på årstid. Det andra är beskt och kastas.
  3. Juicen som rinner ur apelsinen, när du hackar den, skall också ner i bunken. Blanda allt noga och häll upp i vackra glas. Den andra halvans kärnor av granatäpplet, kan du dekorera med.
  4. Granatäpple innehåller mycket antioxidanter som håller huden ung, inifrån.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.