Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ris & köttfärsmix

 
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Den här rätten har ja lärt mig från det persiska köket.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka riset helst på det iranska viset, men det går bra på vanligt sätt.
  2. Stek färsen med lök å kryddor, tänk på krydda lite extra eftersom det sen ska blandas med riset. Tina grönsakerna å blanda med färsen så de blir varmt.
  3. Varva sedan färsen med riset å blanda ihop allt.
  4. Servera med: Ajvar och tatziki

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.