Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Risgrynsefterrätt.

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Om du får lite risgrynsgröt över så är den här efterrätten god och enkel att tillreda.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 gr. Vispa ner 2ägg i 1 1/2-2 dl överbliven risgrynsgröt och slå i en smord ugnsfast form. Hacka mandel eller nötter grovt och sprid över . Stö över ett par matskedar socker eller Hermesetas (om du är diabetiker) Strö även över ett par tsk kanel. Grädda i 20-30 minuter.
  2. Servera vispad grädde till. "MUMS"

Kommentarer (1)

  • flabban 2 januari 2009

    Ett jättebra recept när man fått risgrynsgröt över. Nästa gång ska jag inte ha i några äpplen. Använde mandel, och det påminde lite om ostkaka, så nästa jul köper jag en extra rulle gröt och gör den här desserten istället för ostkaka. Tack för ett underbart recept.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.