Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Risgrynsgröt med saffran

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En populär rätt under ramadan som kan serveras som för- eller efterrätt. Ofta bryter man fastan med denna rätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör ihop saffran och vatten och låt det dra en stund. Blanda gröt och saffranslösningen i en kastrull och värm under omrörning. Servera med hackade pistagenötter eller kanel.
  2. Tips! När man löser saffran i hett vatten blir smaken kraftigare.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Lennart_58 3 september 2009

    Hmm, ramadan i all ära , men det gick bra att bryta fastan efter natten som varit o äta denna till frukost. Den VAR god, 5 poäng.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.