Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Risgrynsgröt

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Om du inte har mjölk hemma så är det här receptet bra! Denna gröten bränner inte fast så lätt.

Ingredienser

Instruktioner

Koka risgrynen mjuka i 8 dl vatten ca 35 min. Vispa ut mjölkpulvret i 1 dl vatten och rör ner tillsammans med smöret. Smaksätt med salt. Koka upp!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Lennart_58 3 september 2009

    Väldigt god risgrynsgröt väl värd 5 poäng.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.