Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Risgrynsgröt i ugn med hemmagjord saftsås

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Extremt enkelt sätt att göra risgrynsgröt på... Aldrig mer vidbränd gröt. Skinnet plockas bort eller äts upp. Tänk på att får gröten stå för länge kommer den fasta till sig.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gröt: Häll alla ingredienser i en djup ugnsform och tillaga på 175 grader i cirka 1,5 timme.
  2. Saftsås: Blanda, koka upp och låt svalna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.