Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Risgrynsgröt med hallongelé

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

...så god julig efterrätt :-)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa grädden fast och vänd ner i gröten. Rör i vaniljsockret.
  2. Lägg gröten i portionsglas. Fördela hallonen ovanpå gröten.
  3. Blanda saften och gelésockret i en kastrull och koka 30 sekunder.
  4. Låt svalna något innan gelén hälls över hallonen. Ställ i kylskåp till serveringen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.