Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Risgrynskaka med bär och grädde

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Använd överbliven risgrynsgröt och gör en god dessert eller varför inte servera som en juldessert till julbordet. Risgrynskakan kan också lagas i en stor vid form. Öka då gräddningstiden med 10-15 minuter.

Ingredienser

Instruktioner

Ugn: 225 grader. Vispa upp äggen och blanda med gröten. Rör i grädde, russin, mandel och apelsinskal. Fördela smeten i smorda portionsformar och grädda i 20 minuter. Servera med bär och grädde.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.