Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Risgrynspannacotta

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Len och fruktansvärt god risgrynspudding i gyllene färg från saffran. Här behövs det lite tid i kylen att stelna.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg gelatinbladen i blöt i kallt vatten i 5 minuter.
  2. Värm gröt, grädde, saffran och strösocker i en kastrull. Krama ur gelatinbladen och blanda ner dem i kastrullen. Rör tills gelatinet smält. Låt svalna något och smaksätt med vaniljsockret.
  3. Häll upp pannacottan i små portionsformar eller en större form. Låt stelna i kyl i minst 3 timmar.
  4. Ta ut pannacottan ur formen och stjälp upp den på ett fat. Garnera med sylten

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.