Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Risgrynspudding med saftsås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Enkelt när man kan fuska med färdigköpt gröt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200°C. Rör ihop risgrynsgröt med ägg och socker. Tillsätt ev finrivet citronskal. Fördela i en liten smord ugnssäker form. Tillaga i ugnen ca 25 minuter. Låt svalna.
  2. Blanda saft, vatten och potatismjöl kallt i en kastrull och värm under omrörning tills såsen tjocknar. Ta av från värmen och servera saftsåsen varm eller kall. Den ska inte koka då blir såsen tunn igen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.