Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Risgryta på Indonesiskt vis

 
  • Serverar: 3-4 portioner
Skriv ut

Enkel och god risrätt,lite lik Nasi Goreng.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Finhacka löken. Hetta upp olja i en vid panna eller wok. Fräs lök,pressad vitlök och färs några minuter tills det fått fin färg.
  2. Tillsätt spenat och chili och låt det mjukna. Blanda ner ris och buljong och låt riset bli genomvarmt. Krydda.
  3. Servera med cashewnötter,skivad bananer och mango chutney.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.