Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rislåda med kassler

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Toppengott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Koka riset, lägg i formen. Skär kassler i bitar, purjon i skivor. Vispa grädden, blanda i chilisås och majonnäs.
  3. Slå det över riset, kassler och purjolök i formen. Strö riven ost över. Låt stå i ugnen 15-20 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • Lilloo 6 maj 2008

    Lägger in en bild på rätten

  • Tesserese 6 juli 2009

    Supergott och enkelt

  • Knaslinda 10 oktober 2012

    Supergod och enkel! Gjort den vid flera tillfällen och den har alltid gott hem hos gästerna.

  • marstersfan 13 april 2013

    Gjorde samma fast med kyckling då jag inte äter griskött. UNDERBAR måste jag säga.^^

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.